DODGE CHALLENGER SRT DEMON V8 6.2L (1/43, SOLIDO)

HOME – GARÁŽ – RECENZIE MODELOV – DODGE CHALLENGER SRT DEMON V8 6.2L

Scéna okolo automobilov DODGE je pomerne atraktívna a aktívna. Niet sa čo čudovať. Jedine Challenger si aj po roku 2000 zachoval naozaj klasický vzhľad Muscle Car. Výrobca modelov SOLIDO už niekoľko rokov prináša verziu Challeneger v menších obmenách. Dnes sa pozrieme na verziu DEMON, ktorá je jednou z najvýkonnejších verzii z rady SRT s motorom HEMI o objeme 6.2L.

Tento model CHALLENGER si môžete za super cenu (21,95 EUR) kúpiť v GARAGE 42.

Model nesie prvky pokročilej a kvalitnej výroby, ale stále sa celkové prevedenie modelu motá niekde okolo replík BURAGO a MAISTO. Ak však k tomu prirátame priaznivú cenu 24 EUR za model v mierke 1/43, ide o zaujímavý artikel. Línie karosérie sú verne odkopírované podľa predlohy vrátane dobre navrhnutého interiéru. ten v sebe zahŕňa množstvo grafických detailov palubnej dosky napríklad. To robí model o niečo viac zaujímavým.

Za pozornosť stojí dobre navrhnuté rozmrazovanie zadného okna. Je naozaj vydarené. Taktiež pár farebných detailov na karosérie dokonale dokresľujú vzhľad autíčka.

Podvozok modelu je tiež dobre navrhnutý, avšak je viacmennej plytký a nemá výrazné detaily. Pneumatiky vrátane brzdových strmeňov prekvapili detailmi a dobrým vzhľadom.

Tento model CHALLENGER si môžete za super cenu (21,95 EUR) kúpiť v GARAGE 42.

MIERKA / SCALE: 1:43
MATERIÁL / MATERIAL: ZINC DIECAST
KAT.ČÍSLO / REF: S4310302


Prosím venujte pár sekúnd nášmu prieskumu, o tom čo si myslíte o tomto článku. Zozbierané údaje nám uľahčia nasmerovať obsahovosť i typografiu článkov podľa vašich záujmov. Ďakujeme. Please take a few seconds to research what you think of this article. The data collected will make it easier for us to direct the content and typography of articles according to your interests. We thank you.

Ako sa vu00e1m pu00e1u010dil u010dlu00e1nok? / How did you like the article?(povinné)

Pridaj komentár